Bästa idrottskläderna

Bästa idrottskläderna

När du idrottar är kläderna otroligt viktiga för att du ska kunna prestera. Dels måste de vara funktionella så att du kan utföra övningarna på rätt sätt, men de bör även vara snygga så att du känner dig motiverad att träna. Kläderna måste uppfylla dessa krav oavsett om de ska användas under idrottslektionen, löprundan eller gympasset. Att hitta praktiska och snygga träningskläder kan vara svårt, men med några smarta tips blir det lättare att hitta i kläddjungeln.

Athleisure – snyggt & funktionellt

Athleisure är en rådande trend som passar sig som gillar sport och mode. Begreppet syftar på idrottskläder som är så snygga att de även kan bäras i vardagssammanhang. Det är med andra ord snygga och funktionella sportkläder. Det moderiktiga märket Aim’n är ett utmärkt exempel på athleisure. Deras kollektion med idrottskläder passar till yogapasset såväl som till lunchen på stan. Kollektionen består av tights, jackor, t-shirts, leggings, sporttoppar och sweatshirts i snygga mönster och färger. När du väljer träningsplagg bör du satsa på de som både är funktionella och stilsäkra. Detta gör att du både kan utföra träningen utan problem samtidigt som du känner dig snygg. Träningen blir helt enkelt roligare om du har snygga kläder på dig!

Bekvämlighet är A och O

Idrottskläderna måste sitta skönt på kroppen. De ska varken klämma åt eller hasa ned. Sömmarna bör vara väl genomtänkta för att undvika skavsår. Välj alltid bekväma träningskläder som exempelvis tights och sporttoppar utan sömmar.